utrecht.allesduurzaam.nl

Drie jurken, drie keer goed

Geeft niks. Je kunt ervoor kiezen iets moois te kopen, dat een goed verhaal heeft en met zorg is gemaakt. Drie voorbeelden, zo verschillend van elkaar als maar kan, maar allemaal prachtig, bij de juiste persoon.
 

 Peace Silk

luluVoor de vrouw die van luxe en vrouwelijke jurken houdt: deze beauty genaamd Lulu is van Ivana Basilotta, die werkt met peace silk (diervriendelijke zijde; zijderupsen zijn al gevlogen voordat de zijdecocons worden gebruikt). De kleur is diepblauw en de lengte valt ongeveer op de knie. De jurk is verkrijgbaar is de webshop Annliz, die meer bijzondere stijlvolle ecoproducten verkoopt.
 
Wie staat dit het best? Vanwege de plooien net onder het middel staat de jurk je het best als je wat slanker bent maar wel een duidelijke taille hebt. Het is erg mooi te combineren met donkerblauwe pumps met hakken. De jurk heeft al zoveel, daar hoeft verder weinig aan toegevoegd te worden.
 

Zwart en Soepel

lbdmarkovicNiet jouw stijl? Deze wellicht wel. Van Markovic ontwierp onlangs een zwart jurkje, met een bijzonder vrouwelijke, gedrapeerde snit. Het is gemaakt van Tencel, een heerlijk soepele stof om te dragen. watMooi verkoopt het.
 
Wie staat dit het best? Vrouwen zonder opvallend brede bovenbenen. Een buikje is ditmaal niet zo’n probleem. Heb je van nature zwart of heel donker golvend haar, dan oog je helemaal chic.
 

ethosLekker opvallend

Wil je vrolijk, opvallend en gemakkelijk? Deze felrode jurk van Ethos heeft het allemaal. Je koop ‘m bij Ecotex.
 
Wie staat dit het best? Een vrouwelijke vrouw, met ronde schouders en ronde heupen. Een vrouw die zo’n sterke kleur kan hebben, bovendien.
 
Meer blogs van Claudia Hulshof of bezoek haar eigen website