utrecht.allesduurzaam.nl

Kies je droomlokatie voor een groene bruiloft

Wie droomt er nou niet van een bijzondere bruiloft op een exclusieve locatie? Maar wat nu als je je huwelijk milieuverantwoord aan wilt pakken? Hoe kom je aan een idyllische trouwlocatie, en wordt je huwelijksdag een unieke ervaring, zonder een enorme impact te hebben op het milieu?

Jouw unieke buitenlokatie

groene_bruiloft.jpgBen je een natuurliefhebber, dwaal je graag door een mooi park,is het strand jouw ultieme plek voor ontspanning, of heb je een prachtige achtertuin? Maak er je trouwlokatie van en deel jouw bijzondere buitenervaring met je familie en vrienden op deze bijzondere dag.

Zorg natuurlijk wel dat de natuur niet verstoord wordt en dat er geen afval achterblijft. Leuke bijkomstigheid is dat de natuur al zo mooi is, dat je haast geen geld hoeft uit te geven aan dure bloemen en andere decoraties! Ontdek een wel heel bijzondere trouwlokatie op Allesduurzaam

Ga bewust om met de kilometers

Bedenk voor welke trouwlocatie er het minst gereisd hoeft te worden, voor jullie als stel, maar vooral ook voor al jullie gasten. Bekijk hoe je op de dag zelf de trouwplechtigheden en de locatie voor het feest zo op elkaar kunt laten aansluiten dat er geen overbodige kilometers hoeven te worden gemaakt. Wees creatief, zet een huifkar in, maak er een mooie wandeling van, ga met z’n allen op de fiets of stap in een fluisterboot.

Moedig je gasten aan om met het openbaar vervoer te komen, of te carpoolen. Samen op reizen is gezellig; Oude vrienden en vergeten familieleden krijgen tijd om echt bij te praten. Voor alle kilometers die er toch verreden worden: Compenseer de CO2 uitstoot!

Een Eco-lokatie of biologische cateraar

Kies voor een ecohotel, een restaurant met een biologische kaart, of doe eens echt gek en vier een boeren bruiloft op het erf van een biologische boerderij! Kies je voor een bruiloft buiten, zorg dan voor een culinaire topervaring met een biologische cateraar.