utrecht.allesduurzaam.nl

Fair Shopping Route in Den Haag

Zij worden de cultural creatives genoemd, mensen die graag een positieve bijdrage leveren aan de leefomgeving en de ander. Hier zijn er naar schatting 2 miljoen van in Nederland, en het aantal is groeiende.

Shoppen mét achtergrondinformatie

Duurzaam willen is een ding, doen een tweede. Informatie over de herkomst van producten is soms moeilijk te vinden. De Fair Shopping Route brengt deze informatie op een overzichtelijke manier bij elkaar en maakt het leuk om duurzaam te shoppen. Bovendien is het een goede manier om nieuwe shopadresjes te ontdekken. 

Fair Shopping Route zorgt er voor dat niet alleen jij blij wordt van je aankopen, maar ook de mensen die ze gemaakt hebben! 

Fair Shopping Route is ontwikkeld door Karen Kammeraat. Zij is jarenlang werkzaam in de sector van ontwikkelingssamenwerking en heeft een aantal jaren in Afrika doorgebracht. Ze heeft daar met eigen ogen gezien wat uitbuiting betekent. Ze is ervan overtuigd dat een fatsoenlijk eigen inkomen mensen kan helpen om een waardig leven op te bouwen en dat wij de verantwoordelijkheid moeten nemen om bij te dragen aan eerlijke inkomens.