utrecht.allesduurzaam.nl

Duurzame vacaturebank

Maatschappelijk verantwoorde oplossingen
Begonnen als vacaturebank is Duurzame Vacaturebank nu een plaats waar organisaties op diverse manieren hun behoefte aan maatschappelijk verantwoorde oplossingen op het gebied van mens en organisatie kunnen invullen. De visie van de Duurzame Vacaturebank is dat mensen die leven en werken vanuit hun idealen blijer, succesvoller, productiever en gelukkiger zijn.

Idealen
Als er balans is tussen de kernwaarden van het individu en de organisatie zal de organisatie flexibeler zijn omdat men bereidwilliger zal zijn om mee te bewegen met dat wat de omgeving vraagt. Duurzame Vacaturebank heeft als missie mensen en organisaties werkelijk met elkaar te verbinden. Mensen die zichzelf willen ontwikkelen en hun idealen verwezenlijken.

Vacatures vinden
Daarom biedt Duurzame Vacaturebank een overzichtelijke site, met vacatures op verschillende vlakken onder de noemer People, Planet, Profit in verschillende sectoren, zoals commercieel, not for profit en overheid. Wij willen mensen vacatures aanbieden die bij hun drijfveren passen.

Nieuwe ontwikkelingen
Duurzame Vacaturebank is continu in beweging. Naast een vacaturesite waarop mensen en organisaties elkaar kunnen vinden, onderzoeken en ontwikkelen zij voortdurend andere mogelijkheden om onze missie uit te voeren. Daartoe hebben zij een uitgebreid netwerk van partners, die ons helpen mensen en organisaties op een duurzame manier te verbinden. Wilt u ook een bijdrage leveren aan een werkelijke verbinding tussen mens en organisatie en dit delen, neem dan contact met hen op via de email: info@duurzamevacaturebank.nl