utrecht.allesduurzaam.nl

Een Speeltoestel Natuurlijk

Er is heel wat keuze op het gebied van speeltoestellen waarmee u uw tuin verantwoord kunt opsieren. Dit varieert van hardhouten speelsculpturen en vrolijke wip-, veer-, schommel- en draaielementen tot veelvormige speelcombinaties. U kunt uw tuin zelfs verrijken met sportieve klim- en turnrekken.

Adressen voor duurzame speeltoestellen op Allesduurzaam.nl

Bij de aanschaf van een speelelement let u uiteraard in eerste instantie op de betrouwbaarheid. Naast speelplezier staan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid voorop bij een goed ontwerp van speeltoestellen. Een lange, onderhoudsarme levensduur wordt gewaarborgd door het toepassen van milieuvriendelijke en degelijke materialen.

Een duurzaam speeltoestel

Duurzame elementen hebben als kenmerk dat ze gif- en splintervrij zijn, lage onderhoudskosten kennen een lange levensduur. Selecteer een speeltoestel dat past binnen de context van de omgeving. Is het een speeltoestel dat kinderen van alle leeftijden op een leuke, liefst leerzame manier kan bezighouden?Zo worden kinderen op een verrassende manier en spelenderwijs aangezet worden tot creativiteit, fantasie, beweging en samenspel. Hierdoor vormen deze speelelementen een bijdrage aan de lichamelijke, geestelijke en sociale ontwikkeling van het kind.